JulmustEN hör julen till. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

juldricka

Läskmaskinen med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. Du får en mycket godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

En Julmust som smakar jul

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Du behöver bara köpa flaskan. En flaska ger 12,5 liter. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Läskmaskinen gör mer än bara Julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på cola smak om du tycker att Julmust och slush inte går ihop.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Kanske vill du prova Julmust och vanilj.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. Det kommer att uppskattas av din familj.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Blir du också besviken när Julmust inte finns att få tag på under sommaren? Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj de smaker du tycker om

När du beställer smaker till läskmaskinen, köp hem de smaker som du gillar. Prova olika smaker. Prova olika smaker beroende på event.

Du får billig läst som smakar bättre. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du blandar som du själv tycker är bäst.Du kan få god dryck när du vill.