luktborttagare

De flesta katter är rena. Under normala omständigheter sköter katter sin egen hygien. Fast att få bort kattkiss lukt är en annan femma.

Så här ska du göra Det viktiga när du städar är att metoden du väljer är säker oh inte innebär fara. Med YOKOAIR eller Luktstopparen så kommer du inte att sprida farliga ämnen i rummet.

Använd YOKOAIR spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Det finns sprayer som Luktstopparen eller Yokoair som du kan använda för att få bort kattkiss lukt i hemmet och på andra platser där katten har kissat. YOKOAIR är ett exempel. Sprayen är effektiv mot alla typer av lukt.

Sprayen är så smidig att ta med att den kan användas överallt. Den går också att rikta in i kattburen om katten har kissat där. Sprayen kan användas på flera typer av material. Liksom fotsvett så stinker denna pläd på ett sätt som gör att du vill kasta den.

Du behöver inte kasta sådant som luktar. Precis som att du kan få bort röklukt med några puffar med sprayen så kan kisset snart vara ett minne som du har glömt bort. Om du har rätt verktyg kan du bli av med lukterna.

Du kan köpa sprayen i butiker som allt-fraktfritt.se.

Träna din katt att inte märka på fel ställe

Nu kan du lösa kattkiss-frågan en gång för alla. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. Prova exempelvis att installera en kattdörr som katten kan använda.

När det finns en kattlåda så gäller det förstås också att byta sand ofta. Om du vill kan du även spraya luktborttagare direkt mot kattlådan. Bra sprayer kan till och med dölja lukten helt.

Katter har oftast ett starkt revirtänk. Detta särskilt då de inte kastreras. Det kan vara anledningen till att katten markerar inne. Du kan trots allt lära katter att inte kissa på fel plats.

Det är angeläget att ta bort äcklig doft så snart som den uppstår. Om du vill vara riktigt effektiv så kan du använda sprayen. Du kommer att få en avsevärt bättre inomhusluft.